Een uitnodiging voor jou

Afgelopen maand hadden we onze informatie avond. Enigszins zenuwachtig stonden onze broeders de bezoekers op te wachten: de hoeveelheid aanmeldingen en geïnteresseerden leken alle records te verbreken. Er werd serieus gevraagd of dit wel zo’n slim idee was.

Uiteindelijk viel het wel mee, maar kon wel vastgesteld worden dat de aanwezigen ook echt geïnteresseerd waren.  De Loge heeft kunnen laten zien en laten proeven waar vrijmetselarij zich zoal mee bezig houdt, waarbij humor niet geschuwd werd. De aanwezigen kregen daardoor niet alleen inzicht in vrijmetselarij maar ook de broederschap tussen al die verschillende mensen. Er werd ingegaan op de geschiedenis van vrijmetselarij en de loge, waar we ons zoal mee bezig houden, symboliek en broederschap.

Na afloop werd de bijeenkomst afgesloten met een gezellig samen zijn en een verdere uitwisseling van ideeën. Vele handen werden geschud, en telefoonnummers uitgewisseld

Kon je er niet bij zijn, en ben je toch geïnteresseerd? De loge organiseert met enige regelmaat besloten informele bijeenkomsten waar serieus geïnteresseerden voor uitgenodigd kunnen worden. Laat een bericht achter op onze facebookpagina en wie weet, misschien kunnen wij jou ook een keer verwelkomen.

Tot snel!

© 2020 Loge Sint Jan

Log in with your credentials

Forgot your details?